Trainingen


Le-Succès Empowerment

Het trainingsprogramma verbindt door middel van Empowerment professionals met hun doelgroepen en leert ze een andere manier van denken en handelen aan, waarmee zij op succesvolle wijze hun persoonlijke doelstellingen  kunnen realiseren. Empowerment van Le-Succès is er voor iedereen: van professionals en doelgroepen tot particulieren en gelukzoekers.

Le-Succès Loopbaantraining

Met de loopbaantraining, gebaseerd op de effectieve Regisseur Empowerment Formule©, investeert u in de kracht van uw mensen. De training verschaft inzicht in de eigen kwaliteiten en inzetbaarheid, maar uw medewerkers leren ook hóe ze hun talenten kunnen inzetten om hun doelen te bereiken. De succesformule stemt de behoeften van de organisatie enerzijds en de kansen voor medewerkers anderzijds op elkaar.

Le-Succès Outplacement

Met behulp van de Regisseur Empowerment Formule© biedt Le-Succès Outplacement medewerkers het zo belangrijke zelfvertrouwen en inzicht om hun kracht te ontdekken en effectief die passende uitdaging te vinden op de arbeidsmarkt. Niet afwachtend, maar pro-actief, met het roer stevig in eigen handen en het vizier gericht op de toekomst: dat is regisseren pur sang.

 

 

 
 
Wereldinspiratie
Als de leerling bereid is,
zal de leermeester
verschijnen.

Boeddha
Neem contact met ons op!
Le-Succès Avenue BV
Molensteijn 3a
3454 PT De Meern

Postbus 43043
3540 AA Utrecht

Tel: 06-54297559